Uitdaging

Wow! Nou, daar is hij dan, mijn eigen site! Van mijn hobby tot een echt bedrijfje, het is gebeurd!

Vanaf 1 oktober heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Het begon met het maken van strikjes en speldjes voor mijn eigen dochtertje, jullie raden het al... Elin. 

Van het een kwam het ander, voor een buurmeisje, een vriendinnetje, nichtje, steeds meer kindjes vroegen of ik die mama van de speldjes was en zo gebeurde het dat ik voor het eerst mee ging met een vriendin naar de braderie, koffertje met speldjes mee en dat smaakte naar meer.

Na lang twijfelen en heel veel vragen in mijn hoofd...

Durf ik het wel? 

Wat als het een flop wordt?

Heb ik wel genoeg tijd?

Gaan mensen nog wel bestellen?

Keer op keer overleg met mijn lieve man, tot ik opeens dacht: ik ga de stap gewoon zetten.

Wat heb ik te verliezen?!

 

"Every Girl needs a Bow"

Liefs,

Monique